AnaSayfa / Genel / Kahve falında dinamit patlaması görmek

Kahve falında dinamit patlaması görmek

Kahve falında dinamit patlaması görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dinamit patlaması gördüyseniz:

  • Küçük bir zehirlenme tehlikesi yaşayabilirsiniz.

Kahve falında dinamit patlaması görmek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına inanılır.

Kahve falında dinamit patlatmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dinamit görmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına alamet eder.

Kahve falında patlatılmış mısır görmek eskisinden de iyi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında top patlatmak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balon patlattığını görmek ona şifa olmayacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına alamet eder.

Kahve falında sivilce patlatmak yeni fırsatlar sunulacağına, bolluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında patlamış su borusu görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir