AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilsiz insan görmek

Kahve falında dilsiz insan görmek

Kahve falında dilsiz insan görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, elindeki malların gideceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, günlerini bunun için harcayacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında dilsiz insan gördüyseniz:

  • Yanlız kararsız oluşunuz ufak aksaklıklar çıkartabilir.

Kahve falında insan dili görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dilsiz insan görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan dilli insan görmek isteklerinize kavuşacağınıza, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında dilini koparmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin dilini görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dili kıllı görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında dil temizlemek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine delalettir.

Kahve falında yabancı dil konuşan birini görmek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir