AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı dil konuşan birini görmek

Kahve falında yabancı dil konuşan birini görmek

Kahve falında yabancı dil konuşan birini görmek işten yana şansının açık olacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı dil konuşan birini gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşmanın verdiği şaşkınlıkla altüst olabilirsiniz.

Kahve falında yabancı dil konuşamamak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı dil konuşanı görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı dil konuşan görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin yabancı dil konuştuğunu görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı dil konuşan birini görmek önemli bir şahsiyet olacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yabancı dil konuştuğunu görmek artık kötü günler yaşamayacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yabancı dil okumak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı dil öğrenmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir