AnaSayfa / Genel / Kahve falında dil temizlemek

Kahve falında dil temizlemek

Kahve falında dil temizlemek üzüntünden sağlığından olacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dil temizlemek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirirseniz, insanların sizi dinlediğini göreceksiniz.

Kahve falında dil temizlemek geçiminin zorlaşacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dilini temizlemek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, arzularının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük dilinin koptuğunu görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dili tutulmak dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dilini dikmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet eder.

Kahve falında dilin tutulması görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında dile iğne batırmak kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dili dışarıda görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir