AnaSayfa / Genel / Kahve falında dili kıllı görmek

Kahve falında dili kıllı görmek

Kahve falında dili kıllı görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, korkularının yok olacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında dili kıllı gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri veya felsefeleri anlamanıza yardım edecek aktivitelere katılmanız vizyonunuzun gelişmesine yardım edebilir.

Kahve falında dili kıllı görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dil üzerinde kıl görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kıllı dil görmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, kesesinin dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini dilsiz görmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına delalet eder.

Kahve falında dilsiz birini görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dilini çiğnemek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dil deldirmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında dil kesilmesi görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, maceralara atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir