AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan dili görmek

Kahve falında insan dili görmek

Kahve falında insan dili görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insan dili gördüyseniz:

  • İstemeyerek bazı adımlar atmak veya girişimlerde bulunmak yerine, düşüncelerinizin netleşmesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında dilsiz insan görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, ilim irfan öğreneceğine delalettir.

Kahve falında yılan dilli insan görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, rütbesinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan dili görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında dilini ısırdığını görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına delalet eder.

Kahve falında dil çıkarmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı dil görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına alamet eder.

Kahve falında inek dili görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında yılan dili görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir