AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilini çıkarmak

Kahve falında dilini çıkarmak

Kahve falında dilini çıkarmak kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, kurtuluşu yakalayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilini çıkarmak gördüyseniz:

  • Geç kalmış sayılmazsınız.

Kahve falında dil çıkarmak büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dilini çıkarmak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, şansın yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine dil çıkarmak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına alamet eder.

Kahve falında birine dil çıkardığını görmek yüzünün her daim güleceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dili yutmak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında dilinin yara olduğunu görmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş dil görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının dilini görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir