AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilini yuttuğunu görmek

Kahve falında dilini yuttuğunu görmek

Kahve falında dilini yuttuğunu görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kızı olanların da gelin edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dilini yuttuğunu gördüyseniz:

  • Kişisel kararlarınızı uygulamaya dökmemek için bin türlü bahane bulmaya hazır bir durumdasınız.

Kahve falında yabancı dil öğrenmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı dil konuşan birini görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına yorulur.

Kahve falında dilini çiğnemek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, doğruluktan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaynana dili görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, bir anda atılıma geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı bir dil konuşmak el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, işlerinin günden güne azalacağına inanılır.

Kahve falında yabancı dil konuşanı görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin dilini emmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında dilini kopmuş görmek sağlığının yerinde kalacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir