AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir dil konuşmak

Kahve falında yabancı bir dil konuşmak

Kahve falında yabancı bir dil konuşmak ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir dil konuşmak gördüyseniz:

  • Anlaşmalarınızın, resmi belgelerinizin veya kişisel evraklarınızın üzerinden geçmeniz bütçe yapmanızı veya para biriktirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yabancı dil konuşmak kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı bir dil konuşmak dualarının kabul olacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı dil konuşanı görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı dil konuşamamak ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı dil okumak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı dil konuşan birini görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı dil öğrenmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, maddi yükünün artacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı dil konuşan görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir