AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilini kopmuş görmek

Kahve falında dilini kopmuş görmek

Kahve falında dilini kopmuş görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, işinden uzaklaşacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına alamet eder.

Kahve falında dilini kopmuş gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapabilir veya kendinize özel bir yer yapabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin dilini görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, hanenizde bolluk olacağına delalettir.

Kahve falında dilsiz köpek görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dilinin kopmasını görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı dil konuştuğunu görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın dilini ısırmak ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilinin tutulmasını görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında dil temizlemek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında dilin kopması görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, sırların ortaya çıkmasına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir