AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilini temizlemek

Kahve falında dilini temizlemek

Kahve falında dilini temizlemek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, karanlığın biteceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Kahve falında dilini temizlemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir karışıklıkla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında dil temizlemek sevdiklerinin hep yanında olacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine rivayet eder.

Kahve falında dilini temizlemek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerde dil görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında birine dil çıkardığını görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi dil görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilsiz insan görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dili kanamak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin dilini görmek bir sebeple çok zorlanacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir