AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin dilini görmek

Kahve falında bir erkeğin dilini görmek

Kahve falında bir erkeğin dilini görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğin dilini gördüyseniz:

  • Değecek konularda bağışlar yapabilir veya yardımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin dilini görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin dilini görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilini dikmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında dil üzerinde kıl görmek karamsar olacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında küçük dilini yutmak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin dilini ısırmak isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında dil öpmek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dil görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir