AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilimlenmiş limon görmek

Kahve falında dilimlenmiş limon görmek

Kahve falında dilimlenmiş limon görmek de rahatının yerine geleceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, zenginliğinin artacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, komşular tarafından kötülenileceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında dilimlenmiş limon gördüyseniz:

  • Maddi, resmi, hukuksal ya da sağlıkla ilgili bir konuya duygusal tepkiler verilmesinin maddi manevi yüksek bedelleri olabilir.

Kahve falında limon dilimi görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine delalettir.

Kahve falında dilimlenmiş limon görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına alamet eder.

Kahve falında dilimlenmiş kabak görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz dilimi görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş balkabağı görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işaret eder.

Kahve falında dilimlenmiş kavun görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında dilimlenmiş ekmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında dilimlenmiş yaş pasta görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir