AnaSayfa / Genel / Kahve falında dili öpmek

Kahve falında dili öpmek

Kahve falında dili öpmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, düşman malından yemeye, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, adım atarken çok zorlanacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına rivayet eder.

Kahve falında dili öpmek gördüyseniz:

  • Rekabetçi yönünüzü hafife alan bazı kişiler ilerlemek istediğiniz önemli bir yolda sizi engellemeye çalışabilirler.

Kahve falında dil öpmek huzura ve rahata kavuşacağına, başka kimselere de yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında dili öpmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağır dilsiz olmak yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir dil konuşmak kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş hayvan dili görmek hem hayatının kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dil koptuğunu görmek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında hayvan dili görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dil konuşmak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir