AnaSayfa / Genel / Kahve falında dil öpmek

Kahve falında dil öpmek

Kahve falında dil öpmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, işlerin yolunda gideceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına işarettir.

Kahve falında dil öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereken hızda plan yapamadığınız için telaşlanabilirsiniz.

Kahve falında dil öpmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dili öpmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında deve dili yemek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın dilini kesmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında deve dili görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine inanılır.

Kahve falında insan dili görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dana dili yemek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının dilini görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir