AnaSayfa / Genel / Kahve falında dil koptuğunu görmek

Kahve falında dil koptuğunu görmek

Kahve falında dil koptuğunu görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında dil koptuğunu gördüyseniz:

  • Fazla kötümser olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında dil yemek deşarj olacağına, bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dil temizlemek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalettir.

Kahve falında bir başkasının dilini görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında korkudan dili tutulmak acı veren durumların vuku bulacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dil tutulması konuşamamak bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında dil kanaması görmek kişiye hep umut olacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında özür dileyen birini görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dilinin uzadığını görmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir