AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilek duası okumak

Kahve falında dilek duası okumak

Kahve falında dilek duası okumak küs kimselerin barışacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına rivayet eder.

Kahve falında dilek duası okumak gördüyseniz:

  • Maddi, ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerde hareketlilik var.

Kahve falında dilek duası okumak kişisel problemlerini çözeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine yorulur.

Kahve falında dua etmek dilek dilemek bol kazançlı günler geçireceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilek duası görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dilek ağacı görmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında aya bakıp dilek dilemek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tutmak sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına inanılır.

Kahve falında yıldız kaydığında dilek tutmak çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına delalettir.

Kahve falında dilek dilediğini görmek fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir