AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilek ağacı görmek

Kahve falında dilek ağacı görmek

Kahve falında dilek ağacı görmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, ticarette zarar edeceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına yorulur.

Kahve falında dilek ağacı gördüyseniz:

  • Çevrenizdekileri dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında dilek ağacına dilek dilemek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında dilek ağacı görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, başarıya giden yollarını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilek ağacına bez bağlamak karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kayan yıldıza bakıp dilek tutmak kötü durumlara düşeceğine, şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında aya bakıp dilek dilemek gösterilen sabrın tükeneceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında dilek dilemek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında yıldız kayınca dilek tutmak iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna işarettir.

Kahve falında dilek ismi duymak sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir