AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilini dikmek

Kahve falında dilini dikmek

Kahve falında dilini dikmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında dilini dikmek gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak için planlarınızı yenilemeniz gerekiyor.

Kahve falında dili dikmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilini dikmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında yılanın dilini görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilsiz insan görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dilinin uzadığını görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının dilini ısırmak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dilinin parçalandığını görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek dili görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir