AnaSayfa / Genel / Kahve falında dil yemek

Kahve falında dil yemek

Kahve falında dil yemek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, şansızlığın kırılacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dil yemek gördüyseniz:

  • Gelir geçer hevesler veya eğlence uğruna sorumluluklarınızı veya görevlerinizi ihmal edebilirsiniz.

Kahve falında koyun dili yemek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kuzu dili yemek onlardan büyük hayır göreceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine alamet eder.

Kahve falında hayvan dili yemek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında inek dili yemek kazandıklarının tadını çıkaracağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında dana dili yemek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına işarettir.

Kahve falında dilini yemek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, büyük bir makama geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dil balığı yemek sermayesinin harcandığına değeceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kendi dilini yemek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir