AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına dikiş atmak

Kahve falında ayağına dikiş atmak

Kahve falında ayağına dikiş atmak hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, yoğun duygular yaşayacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağına dikiş atmak gördüyseniz:

  • Olayları avantaja çevirme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında ayağına dikiş atmak sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendine dikiş atmak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine işarettir.

Kahve falında eline dikiş atmak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kimse ile tartışmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deriye dikiş atmak yeni mallara kavuşacağına, evlatlarından hayır bulacağına yorulur.

Kahve falında birine dikiş atmak doyasıya hasret gidereceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kafaya dikiş atmak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına delalet eder.

Kahve falında ele dikiş atmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalettir.

Kahve falında dikiş atmak çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir