AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikili ağaç görmek

Kahve falında dikili ağaç görmek

Kahve falında dikili ağaç görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, makbul olmayan işler yapacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında dikili ağaç gördüyseniz:

  • İmkanlarınız zannettiğiniz kadar büyük olmayabilir veya daha büyük şeylere teşebbüs etmiş olabilirsiniz.

Kahve falında dikili ağaç görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, asık yüzlerin güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dikili taş görmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında dikili fidan görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında dikili çiçek görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında saksıda çam ağacı görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında ceviz ağacı fidanı görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan siyah zeytin toplamak yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine delalettir.

Kahve falında incir ağacı dikmek kendisini keşfedeceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir