AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikili çiçek görmek

Kahve falında dikili çiçek görmek

Kahve falında dikili çiçek görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret eder.

Kahve falında dikili çiçek gördüyseniz:

  • Sezgisel olarak bazı konuların gidişatı ya da genel seyri üzerine fikir sahibi olabilirsiniz.

Kahve falında dikili çiçek görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında dikili fidan görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında dikili taş görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına delalet eder.

Kahve falında dikili ağaç görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı işaret eder.

Kahve falında çiçek sulayan birini görmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı çiçek tarlası görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, onun kıymetini her daim bileceğine yorulur.

Kahve falında çiçek ve yüzük görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, sorunsuz geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçların çiçek açtığını görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir