AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin diktiğini görmek

Kahve falında zeytin diktiğini görmek

Kahve falında zeytin diktiğini görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin diktiğini gördüyseniz:

  • Oldukça iyimsersiniz.

Kahve falında zeytin diktiğini görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ölünün dikiş diktiğini görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elbise diktiğini görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dik tepeye çıkmak onların güvenini sarsacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında dik bir tepeye tırmanmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında düğme diktirmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, çok büyük kötülemeler yapılacağına işarettir.

Kahve falında dik bayır görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında domates diktiğini görmek maddi sıkıntıların biteceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir