AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalardan inmek

Kahve falında kayalardan inmek

Kahve falında kayalardan inmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, işe ve aşa kavuşacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayalardan inmek gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin karşılıkları farklı kanallardan gelebilir.

Kahve falında kayalıktan aşağı inmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında kayalıklardan aşağı inmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayalıklardan inmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına delalettir.

Kahve falında kayalıktan inmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayalardan inmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayadan inmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına yorulur.

Kahve falında kaya tuz görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında yolda kaya görmek iyi geçiminin de bozulacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir