AnaSayfa / Genel / Kahve falında diğer dünyaya gitmek

Kahve falında diğer dünyaya gitmek

Kahve falında diğer dünyaya gitmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında diğer dünyaya gitmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla keyifli aktivitelere veya seyahat planlarına zaman ayırmalısınız.

Kahve falında diğer dünyaya gitmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında diğer dünyayı görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diğer aleme gitmek feraha ermeye, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına inanılır.

Kahve falında bir odadan diğer odaya geçmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el ve diğer azaları kesmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında öteki dünyaya gitmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öbür dünyaya gitmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, stresli bir ortama gireceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir dünyaya gitmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir