AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni dünya görmek

Kahve falında yeni dünya görmek

Kahve falında yeni dünya görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, gözyaşı döküleceğine, mutluluk ve başarı getireceğine işarettir.

Kahve falında yeni dünya gördüyseniz:

  • Ya da uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yeni dünya meyvesi yemek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında yeni dünya çekirdeği görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında yeni dünya görmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeni dünya meyvesi toplamak güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, ticarette ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni dünya ağacı görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalettir.

Kahve falında yeni bir dünya görmek gözyaşına boğulacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında yeni dünya meyvesi görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öteki dünyaya gitmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir