AnaSayfa / Genel / Kahve falında dibek taşı görmek

Kahve falında dibek taşı görmek

Kahve falında dibek taşı görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına rivayet eder.

Kahve falında dibek taşı gördüyseniz:

  • Dışarıdan bakıldığında güzel bir resim veren fikir, plan ya da projeler asında içten içe içinizi kemiriyor olabilir.

Kahve falında dibek taşı görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında dibek görmek variyetinin her geçen gün artacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında döşeme taşı görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çakıl taşı görmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, işlerine yeni işler katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş seçmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, kafasını toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerden taş toplamak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında taşla adam öldürmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taştan kalp görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir