AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anne ve babanı görmek

Kahve falında ölmüş anne ve babanı görmek

Kahve falında ölmüş anne ve babanı görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anne ve babanı gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, maddi veya hukuki konuların detaylı şekilde ele alınması gerekiyor.

Kahve falında babanı anneni aldatırken görmek çok rahat bir döneme gireceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında anne veya babanın öldüğünü görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne babasını ilişkide görmek şansının açılacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın boşanması görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kendini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne baba ve abi görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında anneyle babanın boşandığını görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında annenin babayı aldattığını görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına delalettir.

Kahve falında anne babaya dua etmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir