AnaSayfa / Genel / Kahve falında devletten zarf almak

Kahve falında devletten zarf almak

Kahve falında devletten zarf almak kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, sağlık ve şifa bulacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında devletten zarf almak gördüyseniz:

  • Kendinize ne kadar güvenirseniz o kadar kazanırsınız.

Kahve falında devletten zarf almak herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında davetiye zarfı görmek yolunun açık olacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına delalet eder.

Kahve falında zarf mektup görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz zarf atmak büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına işarettir.

Kahve falında renkli zarf görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz mektup zarfı görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, kazancının sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında mavi zarf görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz zarf görmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir