AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz zarf atmak

Kahve falında beyaz zarf atmak

Kahve falında beyaz zarf atmak sermayesini kaybedeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz zarf atmak gördüyseniz:

  • Fantezilerinizi kontrol altına almazsanız, duygusal konularda hayal kırıklıkları yaşamanız söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz zarf atmak diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz zarf içinde para almak varolan borçların yakında ödeneceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz mektup zarfı görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, insan sevindireceğine alamet eder.

Kahve falında boş beyaz zarf görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz zarf vermek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet eder.

Kahve falında birinden beyaz zarf almak dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı beyaz zarf görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz zarf içinde para görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir