AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz zarf görmek

Kahve falında beyaz zarf görmek

Kahve falında beyaz zarf görmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayatını ailesine adayacağına, onu yalnız bırakmayacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz zarf gördüyseniz:

  • Gereksiz risklerden kaçınmanız manevi yönden uğrayabileceğiniz bir hayal kırıklığından kurtulmanıza yardım edebilir.

Kahve falında beyaz zarf vermek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına rivayet eder.

Kahve falında boş beyaz zarf görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden beyaz zarf almak hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz zarf içinde para görmek sevindirici şeyler duymaya, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz zarf atmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz zarf içinde para almak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz mektup zarfı görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz zarf içinde kağıt para görmek insanlara yol göstereceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir