AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet tarafından aranmak

Kahve falında devlet tarafından aranmak

Kahve falında devlet tarafından aranmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında devlet tarafından aranmak gördüyseniz:

  • Herhangi bir şeyinizi başkasının kullanımına bırakmayın.

Kahve falında devlet tarafından aranmak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birileri tarafından aranmak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında asker tarafından aranmak çok büyük miktarda para elde edeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında birisi tarafından aranmak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, insanlardan bir süre uzak duracağına delalettir.

Kahve falında polisler tarafından aranmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından aranmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polis tarafından aranmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgili tarafından aranmak parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir