AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından aranmak

Kahve falında birisi tarafından aranmak

Kahve falında birisi tarafından aranmak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında birisi tarafından aranmak gördüyseniz:

  • Israrla yol göstermeye çalışmaktan vazgeçmenizde fayda var.

Kahve falında birileri tarafından aranmak her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında polisler tarafından aranmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından aranmak mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tarafından aranmak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerler tarafından aranmak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında asker tarafından aranmak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında polis tarafından aranmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında devlet tarafından aranmak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir