AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker tarafından aranmak

Kahve falında asker tarafından aranmak

Kahve falında asker tarafından aranmak atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker tarafından aranmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, karşı cinsten bir sürü kimse olabilir.

Kahve falında asker tarafından aranmak kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında askerler tarafından aranmak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına delalet eder.

Kahve falında birileri tarafından aranmak hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işarettir.

Kahve falında devlet tarafından aranmak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından aranmak kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından aranmak yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgili tarafından aranmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polisler tarafından aranmak hasret çekenlerin kavuşacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir