AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet erkanından birini görmek

Kahve falında devlet erkanından birini görmek

Kahve falında devlet erkanından birini görmek konforunun artacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında devlet erkanından birini gördüyseniz:

  • Ani kararlar almayın.

Kahve falında devlet erkanı görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet erkanından birini görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkan görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş devlet lideri görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devleti görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında devlet reisi görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında devlet büyükleriyle oturmak zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir devlet büyüğünün elini öpmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir