AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet reisi görmek

Kahve falında devlet reisi görmek

Kahve falında devlet reisi görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine işarettir.

Kahve falında devlet reisi gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vaz geçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında devlet reisi görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet reisini görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında piri reisi görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında belediye reisini görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında aşiret reisi görmek şanssızlık yaşanacağına, umutsuzluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında temel reis görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında reis olmak hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında reis görmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir