AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet erkanı görmek

Kahve falında devlet erkanı görmek

Kahve falında devlet erkanı görmek takdir edileceği işler yapacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında devlet erkanı gördüyseniz:

  • Kendinize güvenli konuşmalarınız diğerlerinin sizi desteklemesine yardım edebilir.

Kahve falında devlet erkanı görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında devlet erkanından birini görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkan görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında devlet hazinesi görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında devlet büyüğünün öldüğünü görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğüne ikramda bulunmak inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına inanılır.

Kahve falında devlet adamı elini öpmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğüne yemek vermek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir