AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyüklerinden birinin öldüğünü görmek

Kahve falında devlet büyüklerinden birinin öldüğünü görmek

Kahve falında devlet büyüklerinden birinin öldüğünü görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, sevineceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet büyüklerinden birinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Size söz veren kişiler sözlerinin arkasında duramayabilirler.

Kahve falında devlet büyüğünü öldürmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, sözlerinden çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında devlet büyüklerinden birinin öldüğünü görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine inanılır.

Kahve falında devlet büyüğünün öldüğünü görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir devlet büyüğünün öldüğünü görmek doğru olanı seçeceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet büyükleriyle konuşmak maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, içine düşen fesada yeniliceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğüne sarılmak fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, arkasından gıybet edeceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet büyüğü görmek devlete hizmet etmeye, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında büyük devlet başkanı görmek dertlerin son bulacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir