AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyüğünün mezarını görmek

Kahve falında devlet büyüğünün mezarını görmek

Kahve falında devlet büyüğünün mezarını görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, yönetici makamına oturacağına, son model arabaya sahip olacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, bol hayır duası alınacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünün mezarını gördüyseniz:

  • Parasal konularda varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla yapacağınız girişimlerden zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında devlet büyüğünün mezarını görmek hedeflerine yaklaşacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet adamının mezarını görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, para kazanmasına da vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet adamı mezarı görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına alamet eder.

Kahve falında devlet büyüklerine hizmet etmek kötü sözler duyacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğüyle namaz kılmak üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında büyük devlet adamı görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir devlet büyüğü görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğünün öldüğünü görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir