AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanı görmek

Kahve falında devlet başkanı görmek

Kahve falında devlet başkanı görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devlet başkanı gördüyseniz:

  • Çevrenizde meydana gelen alışılmadık değişikliklere karşı koymanız gerilim yaratabilir veya gerilimi arttırabilir.

Kahve falında devlet başkanı eşini görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet başkanını elini öpmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında devlet başkanı ve eşini görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında devlet başkanını öldürmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet başkanını evinde görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet başkanıyla konuşmak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanıyla kucaklaşmak geri plana düşeceğine, şeref ve rütbeye yorulmaktadır.

Kahve falında devlet başkanıyla yemek yemek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, ruhunun şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir