AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet bakanını görmek

Kahve falında devlet bakanını görmek

Kahve falında devlet bakanını görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, günah ve suç işleyeceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında devlet bakanını gördüyseniz:

  • Duygusal yapınızı bir daha gözden geçirin, belki duyularınızı saklıyor sevginizi açığa vurmuyor olmanız ilişkinizin olumsuz yönlere kaymasına neden olmuştur, yani ilişkinizde sizin hatalarınız daha fazla olabilir.

Kahve falında devlet bakanını görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, kolaylık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında çalışma bakanı görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mili eğitim bakanını görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dışişleri bakanını görmek akıllı adımlar atacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine inanılır.

Kahve falında evinde bakan görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine delalettir.

Kahve falında kadın bakan görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bakanla tokalaşmak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden bakan birini görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir