Kahve falında anne babadan para almak

Kahve falında anne babadan para almak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında anne babadan para almak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler size sıkıntı verdiği için kafanızda çılgınca planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında anne babadan para almak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, en gösterişli arabalara bineceğine yorulur.

Kahve falında anne ve babadan para almak sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında anne ve baba öldüğünü görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babasının mezarını görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine işaret eder.

Kahve falında anne ve babanın ayrıldığını görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, haram mala delalettir.

Kahve falında anne ve babayı hasta görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, rütbe edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneyle babanın ayrıldığını görmek kişinin şifaya kavuşacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına delalet eder.

Kahve falında anne ve babanın boşanacağını görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir