AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveye sarılmak

Kahve falında deveye sarılmak

Kahve falında deveye sarılmak hayatı ile bazı kararlar vereceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, şartlarının da zenginleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deveye sarılmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla iletişime geçmeniz mevcut durumunuzu daha iyi anlamanıza yardım edebilir veya bir sonraki adımınızı daha kolay kurgulayabilirsiniz.

Kahve falında deveye sarılmak keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine inanılır.

Kahve falında sarı deve görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında deve kesildiğini görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deve ve eşek görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına alamet eder.

Kahve falında deveyi sevmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ölü deve görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında çiftleşen deve görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devenin yattığını görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir