AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveyi sevmek

Kahve falında deveyi sevmek

Kahve falında deveyi sevmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, sorunların yakında son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında deveyi sevmek gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki veya iş çıkabilir, bazı yeni atılımlar gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında deveyi sevmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine delalet eder.

Kahve falında deve sevmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında yavru deve sevmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında öfkeli deve görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında deve eti pişirmek geleceğinin de çok parlak olacağına, malını ve canını riske edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dev deve görmek verimin kaçacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında deveden inmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına delalet eder.

Kahve falında deve ve eşek görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir