AnaSayfa / Genel / Kahve falında deve kesildiğini görmek

Kahve falında deve kesildiğini görmek

Kahve falında deve kesildiğini görmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, rahat bir hayata sahip olacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deve kesildiğini gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Kahve falında deve kesildiğini görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devenin kesildiğini görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deve kesilmesini görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine yorulur.

Kahve falında deve kesilmesi görmek suçlamalardan aklanılacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru deveye binmek malının ve kazancının tam olacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulur.

Kahve falında çölde deve görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına alamet eder.

Kahve falında devekuşu kesmek ümitsizliğe, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında uçan deve kuşu görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir