AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiftleşen deve görmek

Kahve falında çiftleşen deve görmek

Kahve falında çiftleşen deve görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, büyük paralar kazanacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiftleşen deve gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız, meslektaşlarınız ya da yakın çevrenizdeki kişiler önemsiz konular üzerinde anlaşmak amacıyla fazla zaman kaybetme eğiliminde olabilir.

Kahve falında çift hörgüçlü deve görmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işarettir.

Kahve falında çift başlı deve görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine delalet eder.

Kahve falında çiftleşen deve görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında bir çift muhabbet kuşu görmek elinin darlık içinde kalacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çift başlı yılan öldürmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli bir çiftin düğününü görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında çift kişi görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli çiftin boşandığını görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir