AnaSayfa / Genel / Kahve falında deve ve deniz görmek

Kahve falında deve ve deniz görmek

Kahve falında deve ve deniz görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, mevki kaybına uğrayacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, yeni işlere girileceğine, hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında deve ve deniz gördüyseniz:

  • Sonlandırılması gereken konular varsa sonlanabilir.

Kahve falında deniz kenarında deve görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında deveyi denizde görmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına işaret eder.

Kahve falında deve ve deniz görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına işarettir.

Kahve falında denizde deve görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz ve deve görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında denizin içinde deve görmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine delalet eder.

Kahve falında deveyle denize girmek kendi işinin patronu olunacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında deveye hendek atlatmak eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir