AnaSayfa / Genel / Kahve falında deve yükü görmek

Kahve falında deve yükü görmek

Kahve falında deve yükü görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kazanç kapılarının açılacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında deve yükü gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle olan uyumunuzu korumanız, olumlu ortak girişimlerde bulunmanızı sağlar.

Kahve falında devenin üstünde yük görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında eşya yüklü deve görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına alamet eder.

Kahve falında deveye yük yüklemek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Kahve falında yüklü deve görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına işarettir.

Kahve falında deve yükü görmek zengin olunacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deve üstünde yük görmek hüsrana uğrayacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüklük yapmak böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine inanılır.

Kahve falında yüklü para kaybetmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir