AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüklü deve görmek

Kahve falında yüklü deve görmek

Kahve falında yüklü deve görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüklü deve gördüyseniz:

  • Pek çok konuda doğru yönde ilerliyorsunuz.

Kahve falında devenin üstünde yük görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine yorulur.

Kahve falında deve yükü görmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşya yüklü deve görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında deveye yük yüklemek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yüklü deve görmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında deve üstünde yük görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının yükünü taşımak kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun yükselmesini görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir